ОБРЪЩЕНИЕ НА ЗЕМЕДЕЛСКИЯ ЛИДЕР РУМЕН ЙОНЧЕВ

10287056_10201616283958835_1671334841_n

Скъпи земеделци,

На финала сме на една продължителна и трудна предизборна кампания. За първи път от много години насам, ние, земеделците имахме възможност мощно и открито да заявим нашите позиции и визия за развитието на България, да достигнем до всеки български гражданин. Срещите с хиляди хора из цялата страна ни дадоха възможност да събудим земеделския дух в много от тях и да завоюваме тяхната подкрепа. 

Съюзът с ББЦ дава нов шанс на нашата организация - да се обърнем към бъдещето, да съчетаем традициите и историята на земеделското движение с енергията и устрема на младите, с разума и реализма на българския бизнес. И да направим онзи исторически преход към политиката на 21 век, който забавихме доста време. 25 май е важна дата не само за България, но и за земеделското движение. Успехът на нашия съюз на европейските избори ще ни даде възможност да продължим мощно напред. Да заемем своето заслужено място в политическия живот на страната и да работим за политическата и икономическа стабилизация, нужна на всички български граждани. 

Ето защо си позволявам да призова всички земеделци, техните семейства и приятели - дайте своя глас в подкрепа на листата с № 28 – за Коалиция „ББЦ, ЗНС, ВМРО и „Гергьовден”. Това ще е първата стъпка по пътя на възраждането на един мощен Земеделски съюз и към промяна на политическия модел в България. Предварително благодаря на всички, които ще поемат с нас по този път. ДНЕС МУ Е ВРЕМЕТО!