ГЕРБ ЗАМЕНИХА ЛЪВОВЕТЕ В БЪЛГАРСКИЯ ГЕРБ С КОТАРАЦИ

i14656_w640Предстои ни да свършим много работа през тази година. Чудя се как ГЕРБ успяха така да опорочат тази хубава дума – символ на българската държавност. Кои са лъвовете на ГЕРБ и какво ще сложат те на герба? Не лъвове, а котараци могат единствено да сложат. ГЕРБ се държат като такива и в парламентарната зала, в която стои герба на републиката. За пореден път се опитват да ни делят на леви и десни, като разиграват фарс – внасят т. нар. вот на недоверие, резултатът от който е предизвестен. По този начин ГЕРБ искат отново да разделят и заблудят българите, да им пуснат друга муха, както се казва. Целта на този вот на недоверие е българските граждани да не забележат какво се случва в държавата дни преди изборите. Затова ГЕРБ ни разиграва на друга вълна.

Но ние ясно и категорично казваме: този вот не е истинският вот на българския народ. Истинският вот ще се състои на 25 май – тогава всеки един българин ще има правото да отиде до избирателните урни и да каже какво мисли.

Ние ясно сме заявили нашата позиция. Коалиция „ББЦ, ВМРО, ЗНС и „Гергьовден“ искаме от българските избиратели ясен и категоричен вот, с който на следващия ден да поискаме разпускане на това Народно събрание. Защото то е изчерпано и няма какво да даде повече на България. Вместо да се гласуват закони като този за „Чисти ръце“ и този за блокиране на работата на частните съдебни изпълнители, които продължават да рекетират българския народ, депутатите ще се занимават с внесения от ГЕРБ вот на недоверие.

Да, ама не! Истинският вот, вотът, в който ние ще участваме, ще се състои на 25 май. Ние, от коалицията, ще се съобразим с този вот - народния. Призовавам всички да отидат до избирателните урни. Иначе ще продължим да ставаме свидетели на това как лъвовете в българския герб се заменят с котараци. А това няма да донесе нищо добро на България.