ЗНС подкрепя листата на ВМРО-БНД заради общото ни виждане, че националният интерес стои над всичко и трябва зорко да бъде пазен в ЕП

59623153_1081046558749719_1592603951012773888_n

На 6 май т.г., в гр. Пловдив се проведе празничен концерт, част от предизборната кампанията на ВМРО за европарламент. 
Гост на мероприятието беше председателят на ЗНС - Румен Йончев, който подкрепи нашия представител в листата - инж. Райна Дончева.
Румен Йончев каза, че с радост застава редом до най-разпознаваемия евродепутат в предишния ЕП и водач на листата на ВМРО - Ангел Джамбазки, и нашия кандидат - една достойна дама, с ясна визия и позиция по актуалните теми от деня, която знае как да постига целите си с много упоритост и работа, а именно инж. Райна Дончева.

Инж. Райна Дончева и председателят на ЗНС Румен Йончев поздравиха пловдивчани за празника, българските мъже и жени под пагон и всички земеделци.

 ЗНС подкрепя листата на ВМРО-БНД, именно заради общото ни виждане, че националният интерес стои над всичко и трябва зорко да бъде пазен в Европейския парламент;

Инж. Дончева изрази твърдата си позиция против Стратегията за детето, която е в пълно противоречие с българските семейни традиции, майчинските грижи на българката и българското семейство.

Да браним Българщината, българския дух и #семейство!