С номер 23 са кандидатите на коалиция „Земеделци и предприемачи” в община Кюстендил

С молебен за здраве на 3 октомври т.г. беше открита в Кюстендил предизборната кампания на Земеделски народен съюз. В общината е регистрана коалиция „Земеделци и предприемачи”. С номер 23 от името на коалицията ще участват в изборната надпревара нейните кандидати за общински кмет, общински съветници и кметове на кметства. Кандидат за кмет на Кюстендил и водач на листата за общински съветници е Асен Динчев, председател на областното настоятелство на ЗНС. Коалицията „Земеделци и предприемачи” има свои кандидати за кметове в кюстендилските села: Богослов, Слокощица, Багренци, Горна Гращица, Соволяно, Пиперков чифлик, Лозно, Жиленци.

Офисът и предизборната кампания бяха открити от отец Венци Шияков. Събитието бе уважено от около 250 човека, членове и симпатизанти на ЗНС. Първата среща на кандидата за кмет с неговите избиратели ще бъде на 07.10.2011 г. в с. Лозно.
Девизът на земеделския кандидат за кмет на Кюстендил е "Искам промяна. Кюстендил заслужава повече", а на кандидатите за общински съветници от листата на коалиция „Земеделци и предприемачи”: "Кюстендил заслужава повече. ЕЛАТЕ С НАС. Ние можем и знаем как да го направим".

Асен Динчев, кандидат за кмет на Кюстендил (на снимката в средата), заедно с кандидати за общински съветници и кметове на кметства, даде старт на предизборната кампания на коалиция „Земеделци и предприемачи” в Кюстендил.

Номерът на бюлетината е 23.